Skogsbad på Omberg i sensommartid

Förläng sommaren med ett avkopplande skogsbad på Omberg.

Välkommen till en förmiddag i härlig sensommarskog där du kommer att introduceras till skogsterapins ursprung och välgörande effekter. Genom skogsbadet upplever vi sedan naturen och skogen tillsammans på ett annorlunda och avstressande sätt. Enkla men noga utvalda aktiviteter guidar dig till närvaro, återhämtning och fördjupad kontakt med både naturen och dig själv. Guidningen avslutas med en mysig te-ceremoni i det gröna där du bjuds på te bryggt av skogens örter och lite gott tilltugg.

Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Det enda du behöver kunna är att röra dig relativt obehindrat i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, grupperna hålls små för att ge en personlig upplevelse med gott om eget utrymme i skogen.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela vilket till vilket datum och hur många personer du vill anmäla, samt namn och adressuppgifter för faktura. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Vi ses i skogen!

Datum

2023-09-10

Tid

09:00 - 12:00

Kostnad

390 kronor

Platser

Omberg
Ödeshög
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se