Skogsbad på Omberg – påskdagen

Välkommen till årets första skogsbad i de trolska skogarna på Omberg utanför Ödeshög.

Under skogsbadet upplever vi naturen och skogen tillsammans på ett annorlunda och djupt återhämtande sätt. Genom enkla men noga utvalda aktiviteter guidas du till närvaro och fördjupad kontakt med både naturen och dig själv. Guidningen avslutas med en te-ceremoni där du får möjlighet att smaka på te bryggt av skogens örter och lite gott tilltugg.

Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Det enda du behöver kunna är att röra dig en kort sträcka relativt obehindrat i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats – grupperna hålls små för att ge en personlig upplevelse med gott om eget utrymme i skogen.

Att uppleva naturen genom sina sinnen i utomhusmiljö är en aktivitet som i sig innebär att komma bort från trängsel och riskmiljöer för smittspridning. Utifrån det rådande samhällsläget med Covid19 görs också ytterligare anpassningar av upplevelsen för att skapa en avslappnad och trygg miljö. Antal deltagare i gruppen kommer tex att begränsas till endast ett fåtal personer och vi kommer vara noga med att hålla personavstånd till varandra under vår stund i skogen. Om du får symptom på förkylning eller influensa ska du inte komma till guidningen utan kostnadsfritt omboka din upplevelse till ett senare datum.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela vilket till vilket datum och hur många personer du vill anmäla, samt namn och adressuppgifter för faktura. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Vi ses i skogen!

Datum

2021-04-04

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

390 kronor

Platser

Omberg
Ödeshög
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se