Skogsbad på Internationella skogsdagen

Välkommen att fira den internationella skogsdagen 21 mars med ett välgörande skogsbad i de trolska skogarna i Ekopark Omberg utanför Ödeshög.

Under ungefär 3 timmar upplever vi skogen tillsammans på ett annorlunda och djupt återhämtande sätt. Genom enkla och speciellt utvalda aktiviteter guidas du till närvaro och fördjupad kontakt med dig själv, naturen och allt levande. Guidningen avslutas med en te-ceremoni där du får möjlighet att smaka på te bryggt av skogens örter. Dagen till ära bjuds också på extra gott tilltugg – lokalproducerat och hembakat.

Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Det enda du behöver kunna är att röra dig relativt obehindrat i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Vi kommer inte gå långt, ofta inte mer än sträcka på max 1-2 kilometer under hela guidningen.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, antalet deltagare i varje grupp är begränsat för att ge en mer personlig upplevelse.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela vilket till vilket datum och hur många personer du vill anmäla. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Vi ses i skogen!

Datum

2020-03-21

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

390 kronor

Platser

Omberg
Ödeshög
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se