Skogsbad – Ombergs gömda guldkorn

Välkommen till en välgörande skogsbadsguidning i ett undangömt och vackert skogsområde på Omberg utanför Ödeshög.

Under ungefär 3 timmar upplever vi skogen tillsammans på ett annorlunda och avstressande sätt. Att skogsbada handlar namnet till trots inte om att simma eller bada i vatten, utan är en aktivitet som utförs på torra land i skogen. Genom enkla och speciellt utvalda aktiviteter guidas du till närvaro, återhämtning och fördjupad kontakt med dig själv, naturen och allt levande.

Att skogsbada är en kravlös upplevelse där du kan anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Guidningen i sig är inte fysiskt ansträngande, men för detta tillfälle behöver du kunna röra dig i skogsmiljö utanför stigar och gå i delvis brant backe under promenaden fram till platsen för vårt skogsbad. Klädsel behöver vara väl anpassad för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, antalet deltagare i varje grupp är begränsat till endast ett fåtal personer för att ge en tryggare och mer personlig upplevelse med gott om eget utrymme i skogen.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela till vilket datum och hur många personer du vill anmäla. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Erbjudande! För dig med presentkortsgåva från Ödeshögs kommun/Cardskipper: Om du väljer att nyttja din gåva från kommunen till en skogsbadsupplevelse är kostnaden endast 300 kr.

Vi ses i skogen!

 

 

Datum

2020-08-23

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

390 kr (300 kr med Cardskipper presentkort)

Platser

Omberg
Ödeshög
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se