Möt våren med skogsbad på Omberg

Välkommen att vara med på en välgörande skogsbadsguidning i de vackra och skyddsvärda skogarna i Ekopark Omberg utanför Ödeshög.

Under en eftermiddag i härlig skogsmiljö introduceras du till skogsbadspraktikens ursprung och välgörande effekter. Genom skogsbadet upplever vi naturen och skogen tillsammans på ett annorlunda och avstressande sätt. Enkla och noga utvalda aktiviteter guidar dig till närvaro, återhämtning och fördjupad kontakt med dig själv, naturen och allt levande. Upplevelsen avslutas med en mysig te-cermoni i det gröna där vi dricker te bryggt på skogens örter med lite gott tilltugg.

Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Guidningen är inte fysiskt ansträngande, du behöver bara kunna röra dig i långsamt tempo i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, antalet deltagare i varje grupp är begränsat för att ge en mer personlig upplevelse.

Att uppleva naturen genom sina sinnen i utomhusmiljö är en aktivitet som i sig innebär att komma bort från trängsel och riskmiljöer för smittspridning. Utifrån det rådande samhällsläget med Covid19 görs också ytterligare anpassningar av upplevelsen för att skapa en avslappnad och trygg miljö. Antal deltagare i gruppen kommer tex att begränsas till endast ett fåtal personer och vi kommer vara noga med att hålla personavstånd till varandra under vår stund i skogen. Om du får symptom på förkylning eller influensa ska du inte komma till guidningen utan kostnadsfritt omboka din upplevelse till ett senare datum.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela till vilket datum och hur många personer du vill anmäla, samt namn och adressuppgifter till faktura. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Vi ses i skogen!

 

 

Datum

2022-04-24

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

390 kronor

Platser

Omberg
Ödeshög
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se