Skogsbad – Påsklovsaktivitet i Tinnerö

Tag med barnen och kom på en annorlunda och välgörande naturupplevelse under påsklovet – följ med på skogsbad i vackra Tinnerö naturreservat i Linköping.

Under ungefär 2 timmar ges barn och vuxna möjligheten att uppleva skogen tillsammans på ett annorlunda och sinnesbaserat sätt. Genom enkla och speciellt utvalda aktiviteter guidas ni till en kreativ och lekfull fördjupad kontakt med naturen och allt levande.

Upplevelsen är kravlös och ni kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för er. Guidningen är inte fysiskt ansträngande, ni behöver bara kunna röra er relativt obehindrat i skogsmiljö och vara klädda väl anpassat för en stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Vi kommer inte gå långt, ofta inte mer än sträcka på max 1-2 kilometer under hela tiden.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, antalet deltagare i varje grupp är begränsat för att ge en mer personlig upplevelse.

Att uppleva naturen genom sina sinnen i utomhusmiljö är en aktivitet som i sig innebär att komma bort från trängsel och riskmiljöer för smittspridning. Utifrån det rådande samhällsläget med Covid19 görs också ytterligare anpassningar av upplevelsen för att skapa en avslappnad och trygg miljö. Antal deltagare i gruppen kommer tex att begränsas till endast ett fåtal personer och vi kommer vara noga med att hålla personavstånd till varandra under vår stund i skogen. Om du får symptom på förkylning eller influensa ska du inte komma till guidningen utan kostnadsfritt omboka din upplevelse till ett senare datum.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela till vilket datum och hur många personer du vill anmäla, hur många som är barn respektive vuxna samt ålder på barnen. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Vi ses i skogen!

Datum

2020-04-06

Tid

09:30 - 11:30

Kostnad

Vuxna och barn över 13 år 250 kr, barn 5-13 år 75 kr

Platser

Tinnerö
Linköping
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se