Naturkraft – kurs i egen skogsterapipraktik

Vill du fördjupa din kontakt med naturen och lära dig mer om hur du kan få ett ökat välmående genom naturterapi? Upplever du liksom de flesta av oss att du emellanåt lever i en alltför hektisk tillvaro med inslag av stress och svårighet att hitta balans i livet? Söker du mer lugn, återhämtning och glädje? Då är denna kurs en unik möjlighet för dig!

Under tre lördagsförmiddagar möts vi utomhus i vacker skogsmiljö i Linköpingsområdet. Vi tar del av och lär oss mer om den fantastiska återhämtning och närvaro som en regelbunden praktik med fördjupad naturkontakt kan ge.

Du kommer under kursens gång få uppleva natur- och skogsterapi genom guidade skogsbad och olika naturkontaktsövningar. Du kommer också få lära dig om hur du på egen hand kan utveckla en praktik med fördjupad naturkontakt som regelbundet ger dig tillgång till en effektiv återhämtning och positiv påverkan på både den fysiska och mentala hälsan.

Kursen passar bra både för dig som redan har en vana att vara mycket ute i naturen och för dig som upplever dig ha bristande naturkontakt. Observera att alla kurstillfällen kommer att vara utomhus och att du behöver vara klädd för rådande väderlek. I kursavgiften ingår varm dryck och snacks vid de tre kurstillfällena.

Vi ses i skogen!

 

Tid: Lördag 26 september, 3 oktober och 10 oktober. Tiden för samtliga datum är kl 9.00-11.30.

Plats: Vidingsjöskogen, Linköping

Kostnad: 790 kr per person (hela kursen)

För anmälan och mer information: skicka epost till ew@irelation.se eller ring 073 334 74 88.

Kursledare: Elisabeth Wahlgren, certifierad natur- och skogsterapiguide och legitimerad psykoterapeut, Irelation AB

 

 

 

 

Datum

2020-09-26 - 2020-10-10

Tid

09:00 - 11:30

Kostnad

790 kr

Platser

Vidingsjöskogen
Elisabeth, Irelation AB

Arrangör

Elisabeth, Irelation AB
Telefon
0733 347 488
E-post
ew@irelation.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *